In de Landwinkel

De Elstar is er weer! Nu nog wat hard en zuur maar hij wordt op de fruitschaal al snel rijper. Goudreinetten zijn er ook weer! Delcorf is helaas al weer op...

Rijpe handperen: B. Hardy, een heerlijke sappige peer.

We genieten ook nog even van de frambozen, bessen en aardbeien, zolang dit nog kan!

Herfst...

De herfst komt er weer aan, je voelt het buiten 's morgens en 's avonds aan de temperatuur en in de winkel zie je het aan de producten. Er zijn weer Goudreinetten, komende week zijn er weer stoofperen en de weken erna volgen de spruitjes, zuurkool, de herfst-bakmixen... Weer allemaal lekkere dingen om te koken en te bakken! Dit geeft gezelligheid in huis en een heerlijke geur in de keuken!

Ook de biologische pompoenen van boer Dingemanse uit Biggekerke, met gratis recept voor cake en soep!

Plukdag 14 september

De eerste 2 plukdagen zijn al weer voorbij! Twee mooie zonnige dagen met veel enthousiaste plukkers!

Op 14 september bent u weer welkom om Elstar, Goudreinet en stoofperen te plukken. Ook weer koffie/thee/sap met gebak verkrijgbaar en wafels voor het goede doel! Welkom van 10:00 - 16:00 uur, toegang gratis!

Nieuwe Delcorf saptappen

Op de eerste plukdag zijn er weer veel nieuwe pakken sap geperst van de Delcorf appels, zonder toegevoegde suikers o.i.d. Dus weer pure appelsap vers van de pers! Ook weer de kleine 3-liter pakken. Deze kleine tapjes zijn ook leuk om cadeau te doen!

In de boomgaard

In de boomgaard zijn we op 2 september officieel gestart met de fruitoogst! Te beginnen met de Elstar appels en de Conference peren. Daarna volgen nog wat appel rassen en de Doyenne du Comice handpeer, en de stoofperen.

Informatie

Deze maand voor 300 punten een 3 liter tap Delcorf appelsap.

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie