Moederdag 13 mei

Zondag 13 mei is het weer moederdag! Er zijn weer leuke nieuwe producten, caken, koekjes, chocolaatjes maar ook vaasjes, kaarsjes en servetjes! Kom wat gezelligs samenstellen en we maken er samen een liefdevol pakketje van! Voor elk gewenst budget!

Bloemplukbon

Ook de bloemplukbon is er weer! Met deze plukbon kunt u het hele jaar bloemen plukken langs de Walcherse akkerranden. Deze akkerranden worden ieder jaar opnieuw ingezaaid met een mengsel van prachtige bloemen. De adressen kunt u vinden op de bon. De bon kost €12,50.

Ook een leuk cadeau voor moederdag!

In de Landwinkel...

... allemaal voorjaarsgroenten! En natuurlijk is het nu volop asperge-tijd! Een koningsmaal: Asperges met zeekraal, verse krieltjes, een eitje of een stukje verse of gerookte zalm! Alles te verkrijgen in de Landwinkel!

Radijs, spinazie, rabarber en de kas-aardbeien uit de regio, heerlijk zoet op de boterham of op een toetje!

Junami - handappel

De Elstar is nu op, hiervoor is Junami een goede vervanger. Dit is een heerlijke handappel die in deze tijd van het jaar nog een stevige 'bijt' heeft en langer houdbaar is. We hebben ook een kleine maat van deze appel. Proef hem in de winkel!

In de boomgaard...

In de boomgaard zijn de snoeiwerkzaamheden klaar, nu zijn er weer nieuwe bomen gepland waar er oude bomen gerooid waren.

Opendag Vleesboerderij Boot

TIP: 26 mei a.s. is het opendag bij Vleesboerderij boot! Kijk snel wat er allemaal te doen is!

Lees meer... »
Informatie

- Het cadeau voor de 250 punten is deze maand 500 gram rundergehakt of 3 kipgehakt cordon bleus

- Donderdag 10 mei hele dag gesloten

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie