Moederdag 14 mei

Zondag 14 mei vieren we landelijk moederdag! We hebben gezellige mandjes en tasjes in de winkel om te vullen met de lekkerste boerderijproducten. Laat je gewoon lekker verrassen in de winkel en kies wat past bij uw cadeau. Moederdag 2017… Wij helpen u graag!

Bloemplukbon

Ook de bloemplukbon is er weer! Met deze plukbon kunt u het hele jaar bloemen plukken langs de Walcherse akkerranden. Deze akkerranden worden ieder jaar opnieuw ingezaaid met een mengsel van prachtige bloemen. De adressen kunt u vinden op de bon. De bon kost €12,50.

Ook een leuk cadeau voor moederdag!

In de Landwinkel...

De voorjaarsgroenten en natuurlijk is het nu volop asperge-tijd! Een koningsmaal: Asperges met zeekraal, een eitje of een stukje verse of gerookte zalm! Alles te verkijgen in de Landwinkel!

De kas-aardbeien uit de regio, heerlijk zoet op de boterham of op een toetje!

Graskaas

Deze week komt de graskaas weer binnen! Graskaas wordt gemaakt van de melk die koeien geven nadat ze voor het eers weer buiten zijn geweest. Romige jonge kaas!

Junami - handappel

Dit is een heerlijke handappel die in deze tijd van het jaar nog een stevige 'bijt' heeft en langer houdbaar is. Als u de Elstar niet meer lekker vindt of te zacht, dan is dit een goede vervanger. We hebben ook een kleine maat van deze appel! Proef hem in de winkel!

Nieuw product: BROOD!

Sinds kort verkopen wij ook brood in de Landwinkel! Deze broden worden ambachtelijk gemaakt bij De Smaak Van Toen in Goes (bakker Voordijk). Ze worden daar voorgebakken en in een zuurstofvrije zak verpakt, waardoor ze 4 weken houdbaar zijn. Het brood moet 8 minuten in de oven, daarna is het heerlijk krokant! (De broden kunt u ook invriezen.)

Kom ze proeven in de Landwinkel! Heeft u vragen dan horen we die graag!

Meer informatie »
In de boomgaard...

De snoei is klaar. De grond is weer opgedroogd, dus prima weer om nieuwe bomen te planten! We hadden een perceel Elstar-bomen die versleten waren, de appels zijn dan niet meer van top-kwalileit en de productie loopt terug, dus tijd voor nieuwe aanplant. De grond wordt eerst met de eg bewerkt en daarna de plantgaten geboord. Dat zijn 2 gaten: 1 voor de boom en 1 voor de paal ernaast. Het planten gebeurt met de hand (en de spade). Een behoorlijke klus: 2000 bomen zijn geplant!

Informatie

- Voor de volle stempelkaart hebben we deze maand een pot advocaat: Koningsscharrel! Dit ter ere van de 50ste verjaardag van onze Koning!

- Wilt u nog op de foto tussen de bloesem bij een professionele fotograaf? Kijk op haar website: www.andrealabeur.nl

- 14 april Goede Vrijdag geopend!

- 27 april Koningsdag gesloten!

We wensen u fijne paasdagen!

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie