Zondag Vaderdag!

Kom morgen nog een leuke verrassing halen! Een heerlijk pakket met veel lekkers: kaas, worst, biertje, nootjes enzovoort! We maken er een leuk en smaakvol pakket van!

Geslaagd!

Kent u iemand die geslaagd is voor een studie of opleiding? Dat verdient toch wel een leuk presentje! Kom vlug langs, op=op!

Bedankt meesters / juffen

De laatste schooldag komt ook al weer in zicht voor de kinderen! We hebben ook leuke cadeautjes voor de meester of juf! Wilt u weten wat? Kom snel kijken!

Er zijn weer Zeeuwse kersen!

Het is weer kersentijd! Échte Zeeuwse kersen! En natuurlijk allemaal heerlijke producten die van kersen gemaakt zijn! Kom gezellig Landwinkelen!

Graskaas

Ook de graskaas is er weer! Als de koeien in het voorjaar weer vers gras gaan eten wordt de melk weer vol en romig, zo ook de jonge kaas die na een aantal weken rijp genoeg is voor de verkoop. Vandaar de naam: Graskaas! Kom en proef!

In de boomgaard...

Het fruit groeit de laatste weken hard, doordat regen en zonneschijn (temperatuur) elkaar afwisselen. De 'natuurlijke rui' is nu een eind gebeurt, zodat we nu alle bomen nog na gaan lopen om met de hand nog wat te 'dunnen'. Dit betekend de grote trossen appeltjes en peertjes halveren, zodat ze uit groeien tot een redelijk formaat appel of peer. Als u zelf ook fruitbomen heeft staan kunt u dat ook doen. De trosjes op max 4 stuks laten hangen zodat u grotere vruchten plukt. Dit voorkomt ook dat u nu een grote oogst (klein) fruit heeft en volgend jaar niets.

Informatie...

Het cadeau van deze maand voor 250 punten: Dipstokjes met pesto of tapenade dipje.

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie