In de Landwinkel...

Alles voor een feestelijk diner!

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Bij ons vindt u heerlijke delicatessen en streekspecialiteiten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu met soep uit onze eigen keuken, hertenbiefstuk van Hollands Wild en heerlijk dessertijs van ijsboerderij Sonneclaer!

Vleesbestellingen december

Kalkoen, rollade, hele kip maar ook gourmetschalen met salades naar keuze! Alles kunt u bestellen voor uiterlijk 20 december in onze Landwinkel of via onze mail weststrate@landwinkel.nl.

Ook kunt u voor uiterlijk 18 december wild bestellen van Hollands Wild: konijn, haas, damhert, gans, duif, wildstoof kant en klaar enz. Vraag voor meer informatie in onze Landwinkel of via bovenvernoemd mailadres.

Meer informatie »
Aanbieding...!

Gieser Wildeman stoofperen: 3 kilo voor € 3,00

Echte roodkokers!

Een kaasje voor de feestdagen?

Dan is deze Tomaat Olijfkaas zeker een aanrader! Deze heerlijke ambachtelijke kaas dankt zijn bijzondere smaak aan het natuurlijke rijpingsproces en melange van verschillende kruiden gecombineerd met tomaat en olijf. De kaas wordt gedurende het affineren (rijpen) bij een hogere temperatuur, tweemaal per week behandeld met speciaal ontwikkelde melange van bergkaascultuur en caramel.

Cadeautje nodig in december...?

Dan ben je bij de Landwinkel op het juiste adres! U kunt zelf uw cadeau samenstellen, of een kant en klaar cadeautje meenemen! Bedankje voor de oppas, een hulp, voor de buren of gewoon iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken! We helpen u graag!

Informatie

- Er is nog steeds natte schapenkaas voor de liefhebbers!

- Stempelkaartcadeau december: varkens rollade

- Let op openingstijden december: 23 en 30 december geopend tot 15:00 uur.

- Op 23 december verse vleesbestellingen afhalen tussen 12:00 en 15:00 uur.

Fijne feestdagen toegewenst, namens al onze medewerkers!

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie