In de Landwinkel...

...daar is het voorjaar! U ziet aan de perenbomen de eerste bloesem komen deze week! Vergeet niet te kijken als u het erf opkomt! Ook in de winkel weer heerlijke voorjaarsproducten zoals de Aardbeien! We hopen dat de kwaliteit nog beter wordt nu de temperaturen stijgen, maar de smaak zit er zeker al in!

De eerste asperges...

Ze zijn er weer! De eerste asperges uit het Brabanse land! Met aspergesaus, een kakelvers eitje en de nieuwe aardappeltjes (Nicola) wordt dit een heerlijke maaltijd voor de paasdagen!

Junami - handappel

Dit is een heerlijke handappel die in deze tijd van het jaar nog de stevigste 'bijt' heeft en langer houdbaar is (in de koelkast bewaren!). Als u de Elstar niet meer lekker of te zacht vindt, dan is dit een goede vervanger. We hebben ook een kleine maat van deze appel! Proef hem in de winkel!

NIEUW: Chocolade van Voordijk

Heerlijke chocolade, in een luxe verpakking, leuk om als cadeau te geven aan een ander of gewoon aan uzelf! Gemaakt en geleverd door Bakkerij Voordijk uit Goes.

Product onder de aandacht: Schapenyoghurt

De vorige week hebben we van de schapenboerderij Mariekerke schapenyoghurt gekregen om te proeven. Veel klanten hebben hiervan geproefd, we hopen dat het in de smaak valt! De yoghurt is al een poosje in ons assortiment. We hebben zowel naturel als met vruchten, hele of halve liters. Het is erg lekker en natuurlijk gezond! Een aanrader!

In de boomgaard...

De snoei is klaar, de groei van de bloemknoppen gaat ook erg hard deze laatste week. Na alle koude temperaturen haalt de natuur snel zijn achterstand in! De perenbomen bloeien als eerste en dat is meestal rond 20 april en zo te zien gaat dat dit jaar ook lukken want de eerste bloesem is al te zien!

Door de vele regen die gevallen is de laatste weken, kunnen we met de tractor bijna niet in de boomgaard komen. Het land moet eerst weer opdrogen voordat het bewerkt kan worden.

Informatie

- Spaarcadeau van de maand april: stuk kaas naar keuze

- 27 april Koningsdag: hele dag gesloten

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie