In de Landwinkel...

Kom Landwinkelen tussen de bloesem! Binnen is het ook lente met heerlijke voorjaarsgroenten zoals: Radijs, verse spinazie, rabarber, Walcherse bloemkool, sla en komkommer!

De eerste Zeeuwse aardbeien uit de kas zijn deze week ook weer voor het eerst verkrijgbaar! Heerlijk voor het paasweekend!

Junami - handappel

Dit is een heerlijke handappel die in deze tijd van het jaar nog een stevige 'bijt' heeft en langer houdbaar is. Als u de Elstar niet meer lekker vindt of te zacht, dan is dit een goede vervanger. We hebben ook een kleine maat van deze appel! Proef hem in de winkel!

Paasdagen!

De paasdagen staan voor de deur! Daarom voor u allerlei lekkere, maar ook heel gezonde producten! Wat dacht u van heerlijke scharrelroom? Dit is een heerlijke zachte advocaat!

Zoekt u nog een leuk cadeautje voor bij de paasdagen? Ook daarin is voldoende keus bij de Landwinkel!

De eerste asperges...

Ze zijn er weer! De eerste asperges uit het Brabanse land! Met aspergesaus, een kakelvers eitje en de nieuwe aardappeltjes (Nicola) wordt dit een heerlijke maaltijd voor de paasdagen!

Ook aspergesoep uit eigen keuken is er weer!

Heerlijk ijs voor de paasdagen!

Heerlijke ijs van Dickninghe! Ook erg leuk voor bij de paasdagen! Advocaat-, vanille- of naturelijs met heerlijke scharrelroom!

Nieuw product: BROOD!

Vanaf vandaag verkopen wij ook brood in de Landwinkel! Deze broden worden ambachtelijk gemaakt bij De Smaak Van Toen in Goes (bakker Voordijk). Ze worden daar voorgebakken en in een zuurstofvrije zak verpakt, waardoor ze 4 weken houdbaar zijn. Het brood moet 8 minuten in de oven, daarna is het heerlijk krokant! (De broden kunt u ook invriezen.)

Kom ze proeven in de winkel! Heeft u vragen dan horen we die graag!

In de boomgaard...

De snoei is klaar. De grond is weer opgedroogd, dus prima weer om nieuwe bomen te planten! We hadden een perceel Elstar-bomen die versleten waren, de appels zijn dan niet meer van top-kwalileit en de productie loopt terug, dus tijd voor nieuwe aanplant. De grond wordt eerst met de eg bewerkt en daarna de plantgaten geboord. Dat zijn 2 gaten: 1 voor de boom en 1 voor de paal ernaast. Het planten gebeurt met de hand (en de spade). Een behoorlijke klus: 2000 bomen zijn geplant!

Informatie

- Voor de volle stempelkaart hebben we deze maand een pot advocaat: Koningsscharrel! Dit ter ere van de 50ste verjaardag van onze Koning!

- Wilt u nog op de foto tussen de bloesem bij een professionele fotograaf? Kijk op haar website: www.andrealabeur.nl

- 14 april Goede Vrijdag geopend!

- 27 april Koningsdag gesloten!

We wensen u fijne paasdagen!

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie