In de Landwinkel...

... is het volop voorjaar! Verse voorjaarsgroenten zoals spinazie, radijs en Walcherse sla, komkommers en bloemkool!

Asperges

De asperge-oogst komt langzaam op gang, misschien een idee voor het paasdiner! U kunt alle benodigdheden vinden in de Landwinkel! Asperges, boerenham, saus, nieuwe aardappeltjes, een bijpassende wijn...

Appels...

De Junami-handappels is er nog steeds, de hardste appel die we op dit moment hebben. De laatste weken heeft u een Wellant-appel van ons gekregen om te proeven. Zoals u hebt kunnen lezen telen wij deze appel zelf, hij is iets zachter en zoeter van smaak dan de Junami. De Creta sinaasappels zijn weer op, maar er is een goede vervanger!

Natte schapenkaas

De natte schapenkaas is er ook weer! Ook hebben we heerlijke schapenyoghurt en nu ook schapenmelk!

Nieuw product

Er zijn verschillende nieuwe kazen! U heeft ze de afgelopen weken kunnen proeven: Lentemelange en de 5 kruiden kaas. Dit zijn twee heerlijke kruidenkazen, passen perfect bij de borrel en staan leuk op uw kaasplankje! Ook de pesto-kazen (rood en groen) zijn nieuw, te koop in handige duo-stukjes. Uw gasten zijn verrast als ze deze kazen zien... en proeven!!

In de boomgaard

De snoei is bijna klaar, de knoppen aan de bomen zijn al goed te zien. De peren bloesem is meestal te zien rond 20 april. Dit jaar misschien iets vroeger, dat hangt af van de temperaturen in de komende weken.

Informatie

Cadeau voor de punten in april: 1 pot scharrelroom (zachte advocaat)

Let op:

- 19 april Goede Vrijdag geopend tot 17:00 uur.

- 27 april Koningsdag hele dag gesloten.


Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie