Overslaan en naar de inhoud gaan
Vlees
Daar kom je voor terug!

Vlees(waren)

Het vlees in onze winkel is afkomstig van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve. Het rundvlees komt van runderen die op hun eigen boerderij zijn opgegroeid. Ze worden gevoerd met natuurlijke producten. De maïs en tarwe die ze op het land van hun boerderij verbouwen, zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Ze gebruiken in het voer geen diermeel, groeibevorderaar of antibiotica. De dieren worden geslacht in het EU-erkend slachthuis van Slachterij Slager te Sint Annaland.

Na de slacht worden de runderen, varkens en lammeren in onderdelen naar hun boerderij gebracht. Op de boerderij verwerken zij deze onderdelen voor de vers- en diepvriesverkoop. Zij garen, roken en grillen zelf diverse soorten vleeswaren.

In de Landwinkel hebben wij een ruim assortiment van het vlees. Toch kan het voorkomen dat u een stukje vlees wilt wat wij niet in het assortiment hebben, u kunt het dan op naam bestellen en afhalen in onze Landwinkel.

Naast het rundvlees hebben we ook varkens-, kip- en lamsvlees, bereid door Vleesboerderij Boot. Ook heeft de slager een zelf gemaakte stoofvlees in blik.

En om het compleet te maken hebben we ook een ruim assortiment vleeswaren van slager Boot! Zit het er niet bij? Ook de vleeswaren kunt u altijd bestellen naar keuze!

U kunt uw bestelling doorgeven via mail of telefoon.

Vlees van eigen vee

 

Ambachtelijk vlees

Bestellen uit je luie stoel

Geef uw vleesbestelling alvast door, wel zo makkelijk!

BBQ pakket

Tok en Boe

Pakket Tok en Boe

Gourmetschotel Classic

Het lekkerste samengesteld voor een gezellige Gourmetavond.